Ostrze Housgvarna

Ostrze Housgvarna

Nóż Potis to profesjonalne oraz niezbędne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny oraz kroi się nim kebabay spośród mięsa drobiowego lub gyrosa spośród wieprzowiny. Nóż Potis jest nieodzownym nożem w restauracjach, barach lokalach rodzaju fast food oraz innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis wykonany jest spośród znakomitej jakości materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, które chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa takiej samej grubości ustawiając noże w właściwej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start oraz cicha praca, co jest komfortowe dla pracowników obsługi .Noże do kebaba posiadają określone normy, które są zawarte w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne oraz lekkie co jest dużym oraz ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże oraz dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, a siła ostrza jest odpowiednia do pokrojenia plastrów mięsa.


Ocena: 5/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Podlinkuj wpis: